Dotekomanie.cz

5 důvodů, proč si koupit iPhone [sponzorovaný článek]

Mobilní svět takřka neustále řeší jednu zásadní otázku – Android, nebo iOS? Ačkoli my tuto základní tezi pravděpodobně nerozluštíme, můžeme vám dát 5 přesvědčivých argumentů, proč jít právě do jablečného systému. Skýtá totiž spoustu výhod, o kterých se zelenému robotovi může jenom zdát. Proč tedy zvolit operační systém iOS?

Je spolehlivý

I když je to k nevíře, tak spolehlivost je hlavní devizou iOS. Je to zkrátka systém, na který se můžete spolehnout, ať se děje, co se děje. Spouštění aplikací je bleskurychlé i na starších zařízeních, na kterých nepoznáte, že jsou na trhu nějaký ten pátek.

Je aktuální

Netrpělivé vyhlížení aktualizace, která nikdy nepřijde, to je doména Androidu. S iOS se vám tato situace nikdy nestane, neboť veškeré aktualizace jsou dostupné zpravidla v den vydání či s mírným zpožděním. Rozhodně nečekáte rok, než dostanete novou aktualizaci.

Je bezpečný

Co máte na svém iPhonu, zůstane na vašem iPhonu. Parafráze na známý slogan města Las Vegas zveřejnil samotný Apple a nelze než přiznat, že má pravdu. Systém iOS platí za jeden z nejbezpečnějších na světě, proto můžete být v klidu ー k vašim datům se nikdo kromě vás nedostane.

Je intuitivní

Největší výhodou systému iOS je jeho intuitivnost. Není žádné jiné zařízení, které umíte ovládat prakticky ihned poté, co jej chytíte do ruky. Nezáleží přitom na tom, jestli jste technikou nepolíbení či mobilní guru, dítě nebo senior ー iOS ovládnete snadno a rychle.

Je levný

Apple je přece synonymem pro luxus, jak tedy může být levný? Jednoduše stačí koupit iPhone z druhé ruky. Není třeba mít strach ー na e-shopu www.levneiphony.cz prodávají pouze to nejlepší zboží, které bylo pečlivě otestováno a zkontrolováno proškolenými techniky, takže nehrozí, že dostanete nefunkční cihlu. Právě naopak. Budete mít skvělý a funkční iPhone za sympaticky nízkou cenu.

Exit mobile version