Dotekomanie.cz

Hodinky Huawei Watch GT Active a Elegant nabídnou Lite OS

Ještě před samotným představením nového modelu Huawei P30 se na internetu objevily další dva nové kousky – v tomto případě jde o chytré hodinky. Dle uniklých fotografií se můžeme těšit na Huawei Watch GT Active a Huawei Watch GT Elegant. 

Huawei Watch GT Active a Elegant

S největší pravděpodobností se těchto hodinek dočkáme již v průběhu tohoto měsíce, kdy bude mimo jiné představen i model P30. Huawei Watch GT Active a Huawei Watch GT Elegant údajně nabídnou stejnou úhlopříčku displeje. Očekává se tak 1,39palcový displej. 

V současné chvíli nejsou jasné podrobnější specifikace či novinky, kterých bychom se měli u nových hodinek dočkat. Co se operačního systému týká, s největší pravděpodobností budou hodinky nabízet Lite OS. V nedávno zveřejněné zprávě se mimo jiné uvádí, že model Active bude stát 249 eur, což je v přepočtu zhruba 6 723 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 27 Kč za jedno euro. 

Klasický model Elegant by pak měl stát 199 EUR, což je v přepočtu zhruba 5 373 Kč bez DPH.  Samozřejmě budou mezi těmito hodinkami existovat značné rozdíly, bohužel ale nejsou prozatím podrobněji specifikovány. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version