Dotekomanie.cz

Hisense plánuje novinku pro nenáročné

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebnou certifikaci modelu s kódovým označením HLTE216T od společnosti Hisense. Zveřejněný seznam specifikací doplňují tradiční fotografie zařízení a už v samotném začátku můžeme počítat s tím, že výrobce jej bude směřovat do nižších pater střední třídy. Nicméně alespoň v davu vynikne pořádnou baterií nebo aktuální verzí operačního systému Android.

Výhradně pro nenáročné

Přední panel má zabírat 6,22palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a 8megapixelová kamerka na selfie snímky. Ve vnitřní části se objeví zatím neznámý procesor s osmi jádry běžícími pod taktovací frekvencí 1,8 GHz. Operační paměti RAM o velikosti 4 a 6 GB budou kombinovány s třemi různými kapacitami úložišť – 32, 64, 128 GB. Ve všech případech lze očekávat podporu paměťových microSD karet.

Naopak zadní část nabídne klasickou sestavu v podobě dvou hlavních fotoaparátů (13 + 2 MPx) a LED blesk pro přisvětlení snímků. Ovšem musíme podotknout, že telefon neobdrží žádný snímač otisků prstů. Základní výbavu uzavírá baterie s 5 360mAh článkem a operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Prodejci začnou prodávat dvě barevné varianty (černou, zlatou) za doposud neupřesněnou prodejní cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version