Dotekomanie.cz

Geekbuying nabízí svou vlastní platební metodu Dotpay [sponzorovaný článek]

Jistě víte, že dlouhodobě spolupracujeme s internetovým obchodem Geekbuying. Ten často nabízí mnoho zajímavých slev na značkové produkty. Nedávno ale představil zbrusu novou platební metodu v podobě Dotpay.

Dotpay je nová platební metoda

Ve své podstatě se jedná o platební metodu, pomocí které můžete nakoupit na splátky. Dotpay je již nějaký ten pátek k dispozici v území Polska, přičemž postupně se bude dostávat i na další trhy. Pokud se vám tedy bude líbit nějaký produkt, můžete si jej zakoupit na splátky. 

Čínské obchody s elektronikou se stále snaží rozšiřovat na další trhy, čemuž se nelze divit. Čeští zákazníci nakupují z těchto internetových obchodů čím dál tím více zboží. Například Geekbuying má své sklady i v Polsku, díky čemuž vám bude jakýkoliv produkt dopraven do pěti pracovních dnů. Mimo jiné se vyhnete také různým celním poplatkům a DPH. 

Nyní si tak na Geekbuying můžete zakoupit produkty na splátky, a to pomocí služby Dotpay. Vše samozřejmě funguje online. Nutno podotknout, že na splátky můžete nakupovat pouze produkty v hodnotě mezi 1788 do 119 219 Kč. Kupujte ZDE.

Exit mobile version