Dotekomanie.cz

Exkluzivní nabídka 3 telefonů na Efox.com! [Sponzorovaný článek]

S přicházejícím jarem jsou na řadě také jarní slevy, a těch nemá internetový obchod Efox rozhodně málo. Právě díky tomu si pro vás dnes připravil další exkluzivní nabídku, a to hned na 3 různé telefony!

LeTV Le 2

Prvním telefonem v dnešní nabídce je LeEco Le 2. Tento na první pohled postarší model je ovšem čelní straně osazen 5,5palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti Qualcomm, a to Snapdragon 652. Telefon dále disponuje operační pamětí RAM o velikosti 3 GB. Pro ukládání dat je zde zvoleno interní úložiště o kapacitě 32 GB bez možnosti rozšíření.

Velmi důležitou kapitolou jsou pak u tohoto modelu fotografické schopnosti. LeEco le 2 disponuje hlavním fotoaparátem s rozlišením 16 Mpix. Pro milovníky selfie je telefon vybaven přední kamerkou o rozlišení 8 Mpix. Celou tuto sestavu poté pohání baterie o kapacitě 3 000 mAh.

A to nejlepší na tomto telefonu? S těmito parametry vám eshop Efox nabízí tento telefon za pouhých 106,79 euro (kolem 2 750 korun), což je velmi málo za poměrně slušný telefon z nižší třídy!

Elephone P8

Druhým smartphonem v této nabídce je Elephone P8. Tento model také může nabídnout 5,5palcový displej s rozlišením 1920 x 1080. Pro dobrý mediální či herní zážitek však nesmí chybět také schopný procesor, proto je model P8 vybaven osmijádrovým čipem Helio P25 s taktem až 2,5 GHz. S ním spolupracuje 6 GB RAM a 64 GB rozšiřitelného interního úložiště.

Pokud i s tímto telefonem ovšem chcete pořizovat krásné fotografie, rozhodně můžete díky 21MPix fotoaparátu na zadní straně. Nadšenci do selfie si přijdou na své s 16MPix přední kamerou. No a aby vám telefon všechno to focení a používání vydržel, je napájen 3600 mAh baterií.

Ovšem zde výhody telefonu nekončí. Tou hlavní je totiž cena! Nyní si můžete tento telefon pořídit za pouhých 146,84 euro (kolem 3 780 korun)!

Nokia 6

Poslední na našem programu je Nokia 6. I tento telefon může zaujmout svými vlastnostmi. Kvalitní mediální zážitek zařídí 5,5 palcový IPS displej s rozlišením 1920 x 1080. S displejem pak pracuje osmijádrový procesor Snapdragon 630 s taktem až 2,2 GHz. Do toho se o grafiku stará čip Adreno 505. Telefon dále disponuje 4 GB RAM a 64 GB interního úložiště. I u tohoto telefonu se nemusíte bát o kvalitu fotografií, jelikož o to se postará duo 16 + 8 MPix fotoaparátů. Telefon poté podporuje otisk prstu a běží na systému Android 7.1.

Pokud vás právě tento telefon zaujal, můžete si ho nyní pořídit za zlevněnou cenu pouhých 173,54 euro (kolem 5 400 korun).

Ovšem těmito telefony to i tak nekončí! Pokud máte zájem o další produkty z eshopu Efox, můžete si vybrat z velkého množství skladových zásob! Tak neváhejte, a navštivte stránky obchodu.

Exit mobile version