Dotekomanie.cz

Chytré hodinky Makibes jen nyní ve slevě za 418 Kč! [sponzorovaný článek]

Společnost Makibes je tu s námi již třetím rokem. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, které společnost Makibes produkuje, jsou výhradně určeny sportovcům – samozřejmě si na své přijdou i běžní smrtelníci.

Hlavním lákadlem společnosti Makibes jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena / výkon. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Geekbuying, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte v průběhu čtení.

Makibes T2 – hodinky se slevou podporující Android a iOS

Chytré sportovní hodinky nabízí obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl pro certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0. Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Makibes T2 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení.

Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 5 až 7 dnů při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 180 mAh.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes T2 nabízí za 557 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 418 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón QKTURFZB. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Makibes T3 aneb elegance kam se podíváš

Ve své podstatě se jedná o klasické hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že Makibes T3 disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Makibes v tomto případě implementoval broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky. Kromě toho je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality, monitorování tepu a další. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Makibes T3 se připojují přes Bluetooth 4.0, čímž je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž voděodolné, nikoliv vodotěsné – nesmíte s nimi tak plavat.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes T3 nabízí za 534 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 418 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón VPVXUNHQ. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version