Dotekomanie.cz

Chrome si pohrává se vzhledem přepínače stránek

chrome

Nedávno jsme vás informovali, že si Google pohrává se vzhledem otevřených webových stránek v prohlížeči Chrome. Nyní zde máme další změnu, respektive experimentální funkci opět si pohrávající s s přepínám karet s webovými stránkami. Nyní se nejedná o tak drastickou změnu, ale i tak se může některým uživatelům zamlouvat.

Chrome a přepínání stránek

Pokud máte nainstalovanou nestabilní verzi Chromu na svém zařízení, můžete si aktivovat nový styl zobrazení spuštěných webových stránek. Stačí na adrese chrome://flags vyhledat položku #enable-tab-grid-layout a aktivovat ji. Po restartování prohlížeče Chrome Beta/Dev/Canary se nabídne nové rozložení v kartách, kde vidíte miniatury webových stránek.

Není to ale jediná možnost pro zobrazování otevřených webových stránek. Nabízí se například ještě velmi jednoduchý vzhled v podobě seznamu stránek. Ten je testován v rámci přístupnosti a pro jeho aktivaci je nutné vyhledat #enable-accessibility-tab-switcher. Poslední vzhled je ukryt pod označením #enable-horizontal-tab-switcher a díky němu se zobrazí stránky horizontálně.

Je jen otázkou, co si nakonec Google vybere a co zavede ve stabilní verzi prohlížeče Chrome pro Android. Kterému vzhledu dáváte přednost?

Zdroje: androidpolice.com, nerdsshop.us

Exit mobile version