Dotekomanie.cz

Apple publikoval iOS 12.2 beta 5 a další aktualizace

Společnost Apple uvolňuje jednu aktualizaci za druhou. Sice se jedná zatím pouze o beta verze, na druhou stranu jde o signál, kterým nám společnost s logem nakousnutého jablka říká „pracujeme na vylepšení systémů“. 

A to je samozřejmě skvělá zpráva, neboť se nedá říci, že by systémy od Applu byly kdo ví jak perfektní. Rozhodně se jedná o stabilnější verze, než tomu bylo v předchozích letech, ovšem i přesto se najdou chybičky, které je třeba odstranit. 

iOS 12.2 beta 5 přináší nové ikony a další

Apple tak uvolnil iOS 12.2 beta 5 pro iPhone a iPad. Kromě toho jsme se dočkali také páté beta verze watchOS 5.2, tvOS 12.2 a macOS 10.14.4. Samozřejmě nejvíce novinek přináší samotné iOS, zatímco se ostatní systémy dočkaly spíše vylepšení po stránce výkonu a stability. 

iOS 12.2 beta 5 přináší změnu v podobě ikony funkce AirPlay, která se nachází v Control Center. Celkově se dá říci, že se máme na co těšit, neboť Apple v koncepci iOS 12.2 chystá mnoho změn. Nový instalační balíček v podobě iOS 12.2 se bude zaměřovat na lepší funkčnost s chytrými televizory, které je možné propojit s HomeKit. 

Dočkáme se ale také dalších Animoji, včetně žraloku, sovy a žirafy. Zahraniční server 9to5mac dokonce objevil ve zdrojovém kódu informaci o nových AirPods s podporou Siri. V současné chvíli jsou všechny páté verze k dispozici jen registrovaným vývojářům. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version