Dotekomanie.cz

Xiaomi předvedlo tréninkové hodinky

Značka Yunmai v rukou společnosti Xiaomi je ve světě proslulá díky zařízením určeným pro sportovní a fitness aktivity. Čínský výrobce tentokrát rozšiřuje nabídku o jeden nový přírůstek s názvem Smart Training Watch, který se stane velmi užitečným společníkem na vašem zápěstí. Chytré hodinky jsou prozatím dostupné jen přes vlastní crowdfundingový portál Youpin za poměrně lákavou prodejní cenu.

Výsledky pod větší kontrolou

Hodinky zabírají 1,3palcový AMOLED displej se zobrazovací normou NTSC. Uvnitř je ukrytá baterie s kapacitou 420 mAh, která vydrží až 4 dny za plného provozu. Navíc nechybí ani dva úsporné režimy pro krátkodobé prodloužení výdrže. Přítomná technologie GPS a GLONASS zajistí, že i bez spárovaného zařízení budete sbírat aktuální data během sportovních aktivit. Samozřejmě měří uraženou vzdálenost, nachozené kroky, spočítají spálené kalorie či hlídají srdeční frekvenci.

Doprovodná aplikace dovoluje nastavení různorodých cílů, obsahuje předcvičené cviky, můžete si procházet nasbíraná data a 9ti-osí senzor umí také rozeznat některé sporty jako je běh na pásu, skákání přes švihadlo, spinning či jízdu na kole. V každém případě budou k dispozici dvě barevné varianty (černé, bílo-růžové) pro obě pohlaví. Oficiální prodej začne až v úterý 26. března za cenu od 699 čínských jüanů (tj. cca 2 355 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version