Dotekomanie.cz

Samsung Internet se dočkal Dark Mode a zcela nového rozhraní

V Obchodě Play se již nějakou dobu nachází aplikace Samsung Internet Browser, což je v podstatě název pro webový prohlížeč. Ještě nedávno jej mohli využívat jen majitelé mobilů z řady Samsung Galaxy. Tomu je ale již nějaký ten pátek konec, neboť si jej mohou nainstalovat i ti, co vlastní smartphone či tablet od Googlu – Pixel i Nexus. 

Ve svém základu se jedná o běžný prohlížeč, který dostal některé funkce navíc. Podporuje moderní technologie jako VR, Web platby, CloseBy, progresivní webové aplikace, 360° videa a další. Také je možné využívat vyhledávání pomocí DuckDuckGo. Drobné doplňky lze najít i při prohlížení stránek – například se na konci stránky objeví tlačítko pro přesun na začátek webu.

Samsung Internet dostal nálož novinek

Samsung ale i nadále na svém mobilním prohlížeči pracuje, což dokazuje i nedávno zveřejněná aktualizace. Ta přinesla nejen novou ikonu aplikace, ale také zcela upravené rozhraní aplikace. Veškeré nabídky a funkce byly přesunuty do dolní části prohlížeče. 

Samsung Internet nově podporuje také Smart Anti-Tracking, ovšem tato funkce je prozatím v beta verzi. Velmi jednoduše řečeno, jedná se o technologii bojující proti sledování. Nesmíme zapomenout ani na režim Dark Mode, který Samsung do aplikace implementoval – a vypadá opravdu dobře. Chcete-li si vyzkoušet veškeré novinky, musíte si stáhnout nejnovější dostupnou beta verzi.

Zdroj: droid-life.com

Exit mobile version