Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy A10 je „nemastná“ novinka

Samsung Galaxy A10

Samsung se zatím činí, což dokazuje představení hned několika novinek během posledních dvou měsíců. Například jsme se dočkali nové série Galaxy S, několika zástupců řady Galaxy M a také Galaxy A. Právě u poslední zmiňované série jsme se dočkali dalšího přírůstku v podobě Samsung Galaxy A10.

Samsung Galaxy A10

Zatímco Samsung Galaxy A50 nabízí poměrně zajímavé specifikace a například čtečku otisků prstů v displeji, tak u modelu Galaxy A10 budete marně hledat nějaké bonusové funkce, nebo zajímavé vlastnosti. Novinka spadá do velmi nízké kategorie. Například nabízí jen HD rozlišení nebo 2 GB operační paměti.

Jak je vidět, v rámci celé konstrukce chybí jakékoliv umístění čtečky otisků prstů. Samsung jednoduše tento bezpečnostní prvek nepoužil a místo něj došlo na zakomponování rozpoznávání obličeje. Galaxy A10 již v základu přichází s Androidem 9 Pie s nadstavbou One UI.

Specifikace Samsung Galaxy A10

Novinka Samsung Galaxy A10 bude dostupná zatím jen na indickém trhu za cenu 8 490 rupií, což je v přepočtu necelých 2 700 Kč. Nyní si musíme počkat na vyjádření společnosti Samsung, jestli se tento model objeví i na našem trhu a případně za jakou cenu.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version