Dotekomanie.cz

YI Home Camera 3 ochrání vaši domácnost v jakémkoliv případě

YI Technology na právě probíhající konferenci CES 2019 představila zcela nový produkt pod názvem YI Home Camera 3. Jak již název napovídá, jedná se o nejnovější generaci domácí bezpečnostní kamery od tohoto výrobce. Novinka je skutečně „nabušená“, pojďme si ji tedy společně detailně představit. 

YI Home Camera 3 nabídne prvotřídní bezpečnost

YI Home Camera 3 je vybavena zbrusu novými notifikacemi, které jsou založeny na technologii AI. Kromě toho dosahuje kvality videa 1080p, což nejednoho uživatele příjemně překvapí. Výrobce i v tomto případě vsadil na velmi jednoduchý design – jak se ale říká, v jednoduchosti je krása. 

Toto pravidlo na kameru YI 3 perfektně sedí. Novinka je vybavena krásným a jednoduchým designem, který doprovází pokročilý zvuk a senzor pro detekci člověka. Společnosti YI Technology na své konferenci mimo jiné prohlásila, že nová generace bezpečnostní kamery je vybavena speciálním softwarem, který uživatele upozorní na pohyb pouze v případě, že se bude jednat o skutečného člověka. 

V praxi to znamená, že vás nebude kamera upozorňovat na falešné pohyby, které zejména způsoboval létající hmyz, domácí mazlíček, či dokonce i světlo. Mimo jiné, YI Home Camera 3 dokáže upozornit uživatele na neobvyklé zvuky v rozsahu 16 stop. 

Novinka bude v prodeji koncem měsíce ledna 2019. Prvotní prodej bude zahájen na území USA, a to za doporučenou maloobchodní cenu 40 dolarů – přibližně 880 Kč bez DPH. Za tuto částku získáte nejen prvotřídní bezpečnostní kameru, ale také bezplatné šestiměsíční cloudové úložiště. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version