Dotekomanie.cz

Vyberte si bezdrátová sluchátka za parádní cenu [sponzorovaný článek]

Gearbest si pro své zákazníky připravil tři výrobky z oblasti bezdrátových sluchátek. Jedna vypadají jako AirPods, další jsou spojená navzájem drátem a poslední jsou jen pecky do uší bez jakýchkoli drátů. Navíc nejlevnější seženete již od 350 Kč.

Nejlevnější sluchátka ve stylu AirPods

AirPods v řádu několika tisíc korun nejsou zrovna nejlevnější záležitost. Již za 350 Kč můžete sehnat obdobná sluchátka I9 TWS, která mají kapacitu na 3 hodiny hraní. Nabíjí se jenom půl hodiny pomocí nabíjecího boxu. Samotný box má kapacitu 600 mAh, tedy sluchátka z něj nabijete 12x. Navíc mají funkci redukci okolního šumu.

Pohodlná sluchátka s dlouhou výdrží

Sluchátka s názvem QCY S1 nejsou zcela bezdrátová. K telefonu se sice připojují pomocí Bluetooth, avšak mezi sebou navzájem jsou propojená kabelem. Uživatel si je tam může snadno sundat z uší a nechat volně viset kolem krku. Dokonce mají ochranu proti tekutině s certifikací IPX4. Sluchátka stojí pouhých 457 Kč. Při zaslání do ČR neplatíte žádné poplatky při proclení.

Když vůbec nemáte rádi dráty

Společnost QCY vyrobila sluchátka T1C, kde se již s drátem vůbec nepotkáte. T1C jsou pouze špunty, které nasadíte do uší a žádné dráty vás neobtěžují. Navíc mají nejnovější Bluetooth ve verzi 5.0 a též s nimi můžete i volat. Cenově na tom nejsou vůbec špatně a zaplatíte za ně pouhých 655 Kč. Samotná sluchátka hrají čtyři hodiny a nabíjecí box je dokáže nabít 4x. Též mají funkci tlumení okolního ruchu.

Exit mobile version