Dotekomanie.cz

Twitter představuje novou verzi webového klienta

Twitter představuje

Nedávno jsme se dozvěděli, že Twitter plánuje menší změnu pro aplikace, kde dojde k úpravě tmavé verze. Konkrétně bychom se měli dočkat vyladění, kdy aplikace přejde z modrého nádechu do černého. To jsme ale ani netušili, že si tato sociální síť chystá novinku v podobě nového vzhledu webového klienta.

Twitter v novém

Už nyní můžete vyzkoušet novou verzi webového Twitteru. Buď máte k dispozici upoutávku s boxu vpravo nahoře, nebo je přepínač v menu pod vaší ikonou. Po přepnutí zjistíte, že osobní karta zmizla z levé strany. Najdete ji až po kliknutí na svou profilovou fotku, kdy dojde k vysunutí osobní karty z pravé strany. Celý design je nyní dvousloupcový.

Samozřejmě je stále k dispozici i tmavý režim. Mimo to se dá také aktivovat spořič dat, což vlastně v rámci Twitteru pozastaví všechna videa a obrázky budou ve velmi malém rozlišení. Až po kliknutí na danou položku dojde k plnému načtení.

Samozřejmě jinak vypadá okno pro vytvoření příspěvku, kde již nenajdeme geolokaci, ale zřejmě tato funkce bude přidána později.

Zatím se jedná o testovací verzi, takže se může několik věcí ještě změnit. Pokud si vyzkoušíte nový design a nelíbí se vám, nebo ještě jej nechcete používat, můžete se kdykoliv vrátit k původnímu vzhledu.

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version