Dotekomanie.cz

Skype aktualizace přináší nové funkce pro SMS zprávy, OneDrive a další

Redmondská společnost Microsoft si pro své uživatele připravila nový instalační balíček. Ten je k dispozici pro službu Skype a přináší hned celou řadu nových vylepšení či funkcí. Největší a zároveň nejdůležitější novinkou je možnost přijímat SMS zprávy skrze Skype. 

Skype se dočkal řady vylepšení

V tomto případě je ale možnost k dispozici pouze, pokud máte nastaveno Skype Number s Caller ID. Další důležitou novinkou je možnost sdílet soubory s cloudovou službou OneDrive, a to přímo ze Skype konverzací. Tuto funkci vyvoláte tak, že v konverzaci klepnete na ikonu „+“. 

To ale není vše. Microsoft si pro své uživatele připravil i drobnější změny, jako například nový panel kontaktů. Uživatelé díky tomuto panelu budou mít nad svými kontakty mnohem větší kontrolu. Dokonce si můžete přidat i telefonní číslo stávajícího kontaktu z profilu přátel. 

Pokud jde o využívání dat, Skype vám nyní umožňuje vybrat si mezi Wi-Fi připojením a mobilními daty. Tato nabídka bude vždy k dispozici ve chvíli, kdy budete stahovat fotografie, a další soubory. Jestliže si chcete nové funkce aplikace Skype vyzkoušet, mějte na paměti, že funkce SMS zpráv je k dispozici pouze na území USA. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version