Dotekomanie.cz

Dropbox nově podporuje komentáře v reálném čase

Když pracujete na audio či video souboru, který současně sdílíte se svým kolegou, je velice obtížné komentovat a odpovídat na případné dotazy. Doposud jste museli ke komunikaci používat e-mail, ale ne vždy se jednalo o optimální řešení. Pokud používáte Dropbox pro sdílení podobně velkých souborů, máme pro vás skutečně dobrou zprávu. 

Dropbox podporuje komentáře

Společnost Dropbox do své cloudové služby nyní přidává komentáře v reálném čase. Tyto komentáře usnadní přístup k úpravám, komentářům a dalším potřebám. Každý krok tak můžete nyní se svým kolegou řešit skrze komentáře přímo ve sdíleném souboru. 

Dropbox již v minulosti nabízel funkci, pomocí které mohli uživatelé komentovat určité typy souborů, jako jsou dokumenty, obrázky, prezentace a podobně. Nyní však přidává podporu pro audio a video soubory. 

Majitel, který soubor na Dropbox zveřejní, může nastavit určitý čas pro připomínky a reakce ze strany spolupracovníků. Všichni uživatelé, kteří mají ke sdílenému souboru přístup, tyto komentáře budou moci vidět. Tato nová funkce podporuje více než 30 formátů audio a video souborů, včetně MP3 a MP4. Novinka bude již brzy k dispozici také na operačním systému Android.

Zdroj: androidcommunity.com

Exit mobile version