Dotekomanie.cz

Android TV za výhodnou cenu z webu Cafago.com [Sponzorovaný článek]

Internetový obchod Cafago si pro vás dnes připravil další skvělou nabídku. Ať už pro milovníky, nebo pro nové nadšence do Android TV, nyní přichází s nabídkou produktu přesně pro vás. A dokonce za pakatel.

TX1 Smart Android TV

Dnešním produktem je TX1 Smart Android TV. Asi jednou z nejpodstatnějších informací u tohoto typu zařízení je kvalita obrazu. Samozřejmě jako u všech kvalitnějších Android TV, i tato podporuje až 4K rozlišení. Společně s podporou H.265 dekódování to z tohoto boxu činí výborný doplněk pro jakoukoliv konzumaci mediálního obsahu ve vašem obývacím pokoji.

Není to ale jenom o kvalitě obrazu. TX1 také disponuje čtyřjádrovým procesorem Cortex A7 společně s grafickým čipem Mali-400. Tyto čipy spolupracují s 1 GB RAM a 8 GB interního úložiště, které lze rozšířit SD kartou. A samozřejmě, internetová televize musí disponovat i dostatečně rychlým připojením, proto je TX1 vybavena 100M RJ45 přípojkou.

Pokud vás tato malá a přesto šikovná krabička zaujala, můžete si ji na webu Cafago pořídit za pouhých 19,33 euro (kolem 500 korun), pokud tedy využijete náš speciální kupón CR5682.

Exit mobile version