Dotekomanie.cz

LG G8 by mělo být představeno v průběhu března 2019

Vězte tomu nebo ne, ale společnost LG stále žije a s ní i naděje na představení zbrusu nového modelu pod názvem LG G8. Mobilní divize LG zažívá krušné chvíle a aby se dokázala vrátit na lepší výsledky, musela razantně změnit svou strategii. 

Společnost musí být nyní hlavně opatrnější a nedělat ukvapené závěry, o čemž jsme již v minulosti psali. O nové strategii si můžete přečíst v našem starším článku – LG má plán, jak se vrátit k velkému finančnímu bohatství.

LG G8 již v průběhu března 2019

Neřešme ale finanční situaci a postavení společnosti LG na trhu, pojďme si představit možného nového nástupce v podobě LG G8. Nový vlajkový model by měl být s největší pravděpodobností představen v průběhu března příštího roku.

K představení samozřejmě dojde v Jižní Koreji, kde mimo jiné společnost sídlí. Kromě toho očekáváme smartphone s podporou 5G sítě. Existuje zde také možnost, že výrobce pracuje na svém vlastním skládacím telefonu, neboť si nedávno nechal registrovat různé ochranné známky týkající se právě skládacího modelu. 

V současné chvíli nemůžeme prohlásit, zda LG G8 skutečně nabídne podporu 5G sítí. Jedno je ale jasné – LTE podpora bude k dispozici. K dispozici by měla být také technologie Face ID či výřez v displeji. 

Ještě než výrobce představí svůj vlajkový model G8, dojde na představení LG Q9. Ten by měl nabídnout obří 6,1palcový displej. Srdcem tohoto kousku s největší pravděpodobností bude procesor Snapdragon 660. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB. Pro soukromá data bude údajně k dispozici vnitřní 32 GB úložiště. Celý telefon pak bude pohánět baterie o kapacitě 3 000 mAh. 

Zdroj: androidcommunity.com

Exit mobile version