Dotekomanie.cz

Fitbit OS 3.0 oficiálně, lepší přehled a fitness cíle

Fitbit OS 3.0

Právě dnes společnost FitBit představila novou verzi svého operačního systému pro chytré hodinky. Konkrétně se jedná o Fitbit OS 3.0 a mezi hlavními novinkami je lepší přehled informací a cvičení založená na stanovených cílech přímo na zápěstí, jak uvádí společnost.

Fitbit OS 3.0

Třetí verze systému je určena pro majitele hodinek Fitbit Ionic a Fitbit Versa. Nabízí se například rychlé zadání váhy a příjmu tekutin. Nově je k dispozici vyhodnocení spánků a přehled tréninků. Zapracovalo se také na podpoře aplikací, mezi kterými najdeme Achu health, Couch to 5K, Genius Wrist a MySwimPro, FitBark, GOLD’S AMP for Fitbit, MINDBODY, Noonlight a TRX (budou dostupné brzy v App Gallery v aplikaci Fitbit).

„Jsme velmi nadšeni, že můžeme oznámit dostupnost této aktualizace, která přináší do chytrých hodinek Fitbit další možnosti, jak dosáhnout lepšího zdraví a kondičních výsledků,“ sdělil Jon Oakes, Senior Vice President of Product ve společnosti Fitbit.

FitBit myslel také na vývojáře, pro které si připravil nové API, díky čemu budou moci vznikat i nové ciferníky a aplikace pro zdraví a kondici. Jako bonus bude možnost kontrolovat ženské zdraví, což dorazí do FitBit aplikace začátkem roku 2019.

„Spojili jsme se s tvůrci aplikací některých z nejpopulárnějších zdravotních a kondičních značek, abychom využili Fitbit data ještě lépe a nabídli unikátní zkušenosti a osobní tipy, abychom pomohli našim uživatelům vést zdravější životní styl,“ sdělil Tim Rosa, Chief Marketing Officer ve společnosti Fitbit. „Například aplikace jako achu health se spáruje s Fitbit daty a nabídne predikci nemocí. MySwimPro pomůže zlepšit výkon v oblasti plavání s personalizovanými tréninkovými plány založených na monitorování srdečního tepu během plavání.”

Novinky ve Fitbit App Gallery (nyní)

Novinky ve Fitbit App Gallery (během roku 2019)

Exit mobile version