Dotekomanie.cz

Cubot X19 oficiálně představen, nabízí tradiční design

Rok 2019 se pomalu a jistě blíží, takže není divu, že se technologičtí giganti chystají na následující období. Ihned začátkem příštího roku se dočkáme několika nových modelů, o kterých jistě bude slyšet. 

Cubot X19

Například takový výrobce Cubot se již chystá představit nový telefon v podobě Cubot X19. Právě série X je pro něj nejprodávanější a nejpopulárnější, nemůžeme se tedy divit, že se výrobce na tuto řadu soustředí. Současné vlajkové modely X18 a X18 Plus byly v letošním roce velkým hitem, především díky dobrému výkonu a velmi nízké ceně. Stejnojmenná společnost se rozhodla nový model Cubot X19 představit.

Model X19 bude vůbec prvním smartphonem společnosti Cubot, který nabídne nejnovější operační systém Android 9 Pie. Kromě nového systému nabídne X19 5,93palcový displej s rozlišením FHD+ a poměrem stran 18:9. Srdcem celého telefonu bude procesor Helio P23. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB. 

Co se prostoru pro soukromá data týká, výrobce údajně implementuje vnitřní 64 GB úložiště. Vše pak nakonec bude pohánět baterie s kapacitou 4 000 mAh. 

Na zadní straně telefonu bude k dispozici duální fotoaparát 20 + 2 Mpx s podporou PDAF. Pro selfie snímky pak bude připraven 13megapixelový fotoaparát. Novinka bude v prodeji ve dvou variantách – černé a aurora (moderní přechod barev). Prodej by měl být zahájen v lednu příštího roku. 

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version