Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – ZenFone 5Z, ROG Phone, Black Shark

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Pixel 3, OnePlus 6T, ZenFone Max Pro

Asus ZenFone 5Z

Najít na současném trhu zařízení s velmi dobrým poměrem ceny a výkonu není tas tak obtížné, jak by se mohlo zdát. Pokud máte nastavený cenový strop na 15 000 Kč, mohl by vás zaujmout Asus ZenFone 5Z, který se objevil na českém trhu ve své maximální výbavě.

Specifikace

Samsung Galaxy J6+

Do českých obchodů zamířil základní model Galaxy J6+ od Samsungu. Ve své podstatě je mobil určen pro nenáročné zákazníky, co si potrpí na značce a všeobecné výbavě. Například zde nechybí NFC, ale na druhou stranu musíte počítat s ústupky, například v oblasti rozlišení.

Specifikace

Asus ROG Phone

Před nějakou dobou jsme se dočkali představení dalšího herního smartphonu, tentokrát od společnosti Asus. ROG Phone se začal objevovat v českých obchodech, ale až nyní jej nabízí více obchodů. Cena je sebevědomá, ale novinka má co nabídnout.

Specifikace

Black Shark

Nedávno jste si u nás mohli přečíst recenzi na herní smartphone od Xiaomi a nyní se začal objevovat v českých obchodech ve větší míře. Cena je nastavena na necelých 15 000 Kč, což je relativně zajímavá částka.

Specifikace

Exit mobile version