Dotekomanie.cz

Společnost Energy Sistem představila nový bezdrátový repráček

Téměř každý člověk rád v dnešní době poslouchá muziku, jen někdy nejsou reproduktory mobilních telefonů dostačující a proto se čím dál více objevují nové bezdrátové reproduktory. Aktuálně další bezdrátový repráček představila španělská společnost Energy Sistem.

Specifikace reproduktoru Energy Music Box 1+

U každého přenosného reproduktoru je nejvíce důležitá právě schopnost reprodukce zvuku. Energy Music Box je vybaven 40mm širokopásmovým reproduktorem s výkonem 5W, který ještě disponuje pasivní membránou pro lepší podání basů.

Největší výhodou je však velikost reproduktoru, která je pouze 8 x 7 centimetrů, takže reproduktor jednoduše schováte do tašky nebo do kapsy. Co se týče hmotnosti zařízení, tak repráček váží 120 gramů, což není nijak velké číslo. Kromě klasického přehrávání písniček z mobilního telefonu je možné naladit i radiové stanice či si některé skladby uložit na paměťovou kartu. Reproduktor zvládne paměťovou kartu formátu microSD až do kapacity 128 GB.

Pro připojení mobilního telefonu s reproduktorem slouží technologie Bluetooth ve verzi 4.1. Připojení by dle výrobce mělo být možné až na 10 metrů. Co se týče vstupů, tak máte možnost se k reproduktoru připojit i pomocí klasického 3,5mm jacku. U bezdrátových zařízení je samozřejmě také důležitá výdrž na baterii. Dle výrobce Energy Sistem by měl reproduktor vydržet na baterii až 6 hodin přehrávání hudby.

Dle specifikací se jeví Energy Music Box jako zajímavé zařízení, především vzhledem k ceně, kterou výrobce stanovil na 499 korun. Kvalitu reprodukce a celkové podání však odhalí až případná recenze zařízení.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version