Dotekomanie.cz

Samsung chystá novou řadu Galaxy M

Dle nejnovějších informací a různých spekulací se zdá, že právě příští rok, tedy rok 2019, by měl být pro jihokorejského výrobce Samsung nejlepším obdobím vůbec – tedy alespoň z pohledu chytrých telefonů. 

Společnost Samsung totiž chystá zcela novou produktovou řadu Galaxy M, přičemž nezapomene ani aktualizovat řadu Galaxy A. Na jaké modely se tedy můžeme těšit? To se dozvíte o pár řádků níže. 

Poslední informace naznačují příchod nového modelu s označením SM-A505F, tedy Galaxy A50. Ten by měl nabídnout hlavně různá barevná provedení, přičemž v nabídce by měla být černá, modrá, růžová a stříbrná. K dispozici s největší pravděpodobností pak bude 64 či 128 GB vnitřní úložiště. 

Samsung ale představí také o něco levnější variantu SM-A305F. V tomto případě by mělo jít o Galaxy A30, který nabídne 32 a 64 GB vnitřní úložiště. Kromě toho bude v prodeji v černé, bílé, modré a červené.

Řada Galaxy M nabídne hned tři modely

Pokud jde o zcela novou řadu Galaxy M, zdá se, že Samsung chystá hned tři nové smartphony. Jedná se především o modely s označením SM-M105, SM-M205 a SM-M305. A právě tyto kousky by měly být prodávány jako Galaxy M10, Galaxy M20 a Galaxy M30. 

Nejlevnější z nich (Galaxy M10) nabídne pouze 16 či 32 GB vnitřní úložiště. Středně vybavený model Galaxy M20 pak bude mít k dispozici 32 či 64 GB vnitřní úložiště. Nejdražší Galaxy M30 poté nabídne 64 nebo 128 GB úložiště. V každém případě budou všechna tato zařízení prodávána v modré a tmavě šedé barvě. 

S největším pravděpodobně by tyto modely měly dorazit již koncem prosince a počátkem příštího roku. Bližší hardwarové specifikace v současné chvíli neznáme. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version