Dotekomanie.cz

Nubia Red Magic Gaming bude herní monstrum

Nějaký ten pátek se na internetu objevují nejrůznější spekulace o nadcházející generaci Nubia Red Magic Gaming od společnosti ZTE. Jak již název napovídá, jedná se o mobilní telefon určený především nadšencům mobilních her. A právě letos bychom se měli dočkat jeho druhé generace, tedy alespoň podle posledních informací. 

Nubia Red Magic Gaming a hardwarové specifikace

Druhá generace Nubia Red Magic Gaming údajně nabídne ten nejlepší hardware, který se v současné době na trhu nachází. Nikoho tedy nepřekvapí, že srdcem celého telefonu by měl být procesor od Qualcommu, přesněji Snapdragon 845. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 10 GB, přičemž by zde mělo být k dispozici také 256 GB vnitřní úložiště, jež využijete hlavně pro ukládání soukromých dat. 

Vzhledem k tomu, že se jedná o herní mobilní telefon, bude Nubia Red Magic Gaming vybavena speciálním kapalinovým chlazením, čímž dojde ke snížení teploty až o 13,2 °C – naopak výkon procesoru se díky tomu zvýší až o 70 %. Přítomnost nejnovějšího operačního systému Android ve verzi 9.0 Pie s nadstavbou Red Magic OS je pak samozřejmostí. 

Telefon by podle zahraničních zdrojů měl nabídnout také oboustranná tlačítka. Mimo jiné by telefon měl nabídnout také 4D herní zážitek s rozpoznáním herní scény v reálném čase – zařízení bude schopno reagovat na více než 40 herních scén. O kvalitu obrazu a audia se pak postará DTS 7.1 kanál a 3D prostorový zvuk. Zapomenout nemůžeme ani na přítomnost světelného LED pásu. Nový telefon by se dle všeho měl prodávat zhruba za 12 342 Kč bez DPH.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version