Dotekomanie.cz

Facebook testuje v Messengeru funkci na společné sledování videí

Messenger

Zdroj: Facebook

Facebook nyní testuje novou funkci, která nabídne další možnosti ve sledování videí. Funkce je stále ve fázi testování, ale i tak novinka nese název „Watch Videos Together“. Pomocí této funkce můžete i se svými přáteli sledovat různá videa. Svým způsobem jde o obdobnou funkci jako je Watch Party. V tomto případě by mělo jít ale o mnohem příjemnější a jednodušší způsob. 

Messenger by mohl nabídnout nové možnosti

V praxi by aplikace Messenger měla disponovat tlačítkem „společné sledování“. Jakmile by na něj uživatel klikl, mohl by daný video obsah se svými přáteli sledovat a následně komentovat v klasickém chatu.

 

Testování této funkce dokonce potvrdil i samotný mluvčí společnosti Facebook. Ten však uvedl, že se jedná o interní testování a v současné chvíli není v plánu funkci rozšiřovat. Prozatím není ani jisté, jaká videa by uživatel mohl sledovat. S největší pravděpodobností bude obsah čerpán z YouTube, popřípadě dalších streamovacích služeb – Netflix, HBO. 

Pokud by ale Facebook skutečně takovou funkci do své platformy implementoval, Messenger by se tak dočkal zcela nových možností. Mohli bychom se například dočkat sponzorovaných videí a podobně. 

Zdroj: techcrunch.com

Exit mobile version