Dotekomanie.cz

LG Q9 údajně zapózoval na první fotografii

Již nějaký ten pátek očekáváme příchod nového modelu od společnosti LG. Podle informací by se mělo jednat o mobilní telefon pod názvem LG Q9. První informace o tomto modelu se na internetu  objevily v září letošního roku. Nyní jsme se ale dočkali dalších indícií. 

LG Q9 by měl nabídnout skvělé parametry

Dle všeho by nové LG Q9 mělo disponovat velkým bezrámečkovým displejem s poměrem stran 18: 9. Neměla by chybět ani přítomnost výřezu, což už je v současné době takovým trendem. Na první pohled je model LG Q9 (dle obrázku níže) velmi podobný modelu LG G7 Fit, který byl představen v srpnu letošního roku. 

Co se však samotného displeje týká, ten by měl nabídnout 6,1palcovou úhlopříčku s rozlišením Full HD+. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB, přičemž na trhu budou dvě varianty – jedna s 32 a druhá s 64GB vnitřním úložištěm. 

Podpora bezdrátového nabíjení či dokonce NFC je pak samozřejmostí. Čtečka otisků prstů bohužel nebude v tomto případě implementována přímo v displeji, nýbrž bude umístěna na zadní straně telefonu. Vše pak bude pohánět operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo. 

Srdcem modelu LG Q9 pravděpodobně bude procesor Snapdragon 660. O energii se pak postará baterie s kapacitou 3 550 mAh. To je ale vše, co v současné chvíli o budoucím modelu víme. O dostupnosti vás budeme informovat. 

Zdroj: mysmartprice.com

Exit mobile version