Dotekomanie.cz

LG G8 zřejmě nabídne „sporákový“ design, poukazují na to podané patenty

LG se nám letos pochlubilo s modelem V40 ThinQ. Jedná se o současnou vlajkovou loď tohoto technologického giganta. Bohužel pro něj se mu na poli chytrých telefonů příliš nedaří, tudíž se zaměří hlavně na střední třídu. Ovšem i tak bychom se v blízké budoucnosti mohli dočkat lepších a pokročilejších smartphonů. 

LG G8 by mohlo pokračovat v současném trendu

Tři fotoaparáty na zadní straně jsou samozřejmě zajímavé, hlavně z pohledu marketingu. Další model společnosti LG, pravděpodobně G8, byl zřejmě nyní zachycen v jednom z podaných patentů. Dle všeho nabídne „sporákový“ design fotoaparátů, tak jako třeba Huawei Mate 20 Pro, byť v tomto případě se jedná o rozložení tří foťáků a přisvětlovací diody.

Umístění zadní foťáků do kompaktnějšího tvaru si vyžádalo maticový design. Huawei má sice první takový kousek, ale prvním výrobcem, který by mohl nabídnout rovnou čtyři foťáky v tomto rozložení, bude zřejmě LG.

Díky Úřadu Spojených států pro patenty a ochranné známky (USPTO) můžeme do patentových dokumentů nahlédnout. Tyto patenty byly podané 23. října 2018. Tři fotoaparáty na zadní straně zařízení jsou v současné době trendem a pokračovat zřejmě bude i během příštího roku. 

Jak si však LG představuje použití čtyř fotoaparátů, si můžete všimnout na snímcích výše. Podle patentu existují hned tři modely: model A, model B a model C. Bohužel více toho nevíme. Jedinou viditelnou součástkou je zadní čtečka otisků prstů, fotoaparát a přisvětlovací LED dioda. Model B pak nabízí konstrukci s více zaoblenými rohy, zatímco model C štíhlejší rámečky kolem displeje.

Zdroj: androidcommunity.com

 

Exit mobile version