Dotekomanie.cz

Huawei si zaregistrovalo ochranné známky na budoucí smartphony

V průběhu minulého týdne jsme vás informovali o tom, že si společnost Huawei nechala registrovat několik názvů pro svůj skládací telefon. Přesněji si nechala podat přihlášku u Úřadu duševního vlastnictví Evropské unie (EUIPO). Huawei tedy chystá zařízení Mate F, Mate Flex, Mate Flexi a Mate Fold.

Huawei údajně chystá nové telefony

Huawei se však nedávno rozhodlo podat další přihlášku, tentokrát šlo o Honor telefony, které by se s největší pravděpodobností měly prodávat na území Argentiny. Zahraniční server Gizmochina si pro nás dokonce připravil i detailnější rozdělení. Pojďme se tedy na jednotlivé modely podívat.

Dle všeho lze nové ochranné známky rozdělit do tří skupin:

  1. V dokumentu se objevila následující označení – 20A, 30A, 40A a 50A. V tomto případě by se mělo jednat o nové budoucí modely řady Honor A. 
  2. Mimo jiné se v dokumentu objevilo označení – 20X, 30X, 40X a 50X. V tomto případě by se mělo jednat o nové budoucí modely řady Honor X. Tuto řadu aktuálně reprezentuje Honor 8X a Honor 8X Max.
  3. Poslední označení, které se v přiloženém dokumentu objevilo, je – 20C, 30C, 40C a 50C. Dle všeho by se mělo jednat o nástupce Honor 8C. 

Zahraniční server přišel také se zajímavým tvrzením. Podle něj se totiž dá z nových ochranných známek vyvodit, že společnost Huawei má v plánu více sjednotit systém pro pojmenovávání svých telefonů, a to bez ohledu na to, zda by se mělo jednat o mobilní divizi Honor či Huawei. 

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version