Dotekomanie.cz

Dron k Vánocům z českého skladu za 2 000 Kč [sponzorovaný článek]

Díky obchodu Gearbest si můžete pod stromeček nadělit nový dron Syma X8 Pro, který vám přijde z českého skladu a stojí nejmíň zatím v historii čínského obchodu Gearbest. Nyní můžete mít dron s vlastní GPS za 2 150 Kč. Navíc si můžete vybrat z velikého množství slev k akci 11.11., kde jsou k dispozici stovky kupónů, které nabízí slevu až 100 dolarů (2 300 Kč).

Dron, který se k vám bezpečně vrátí

Nový dron Syma X8 Pro má v sobě zabudovaný GPS modul, který zaručí, že dron se orientuje v prostoru a v případě problému se dokáže ukázat, kde se nachází, případně se vrátit na místo zpátky za majitelem. Díky zabudované kameře s 720 pixely dokážete zaznamenat i videa z vašeho letu.

Díky funkci attitude hold dokáže Syma X8Pro zůstat stát na jednom místě, díky tomu můžete vytvořit snímek krajiny. Navíc pomocí tlačítka na ovladači vzletíte a přistanete velice snadno. Telefon též můžete umístit do ovladače a snadno tak dron za letu ovládat pomocí mechanického ovladače. Syma X8 Pro dokáže letět až do vzdálenosti 30 metrů od ovladače a letová doba je do desíti minut. Kvadrokoptéra Syma X8 Pro je velice vhodným dárkem pro děti mládež nad 14 let. Za nový dron zaplatíte v akci 2 150 Kč a do dvou týdnů ho máte doma a neplatíte celní poplatky!

11.11 aneb obrovské slevy

Internetový obchod Gearbest si pro své stávající, ale také nové zákazníky připravil tématickou 11.11 událost, díky které máte jedinečnou možnost získat notebookymobilní telefony a příslušenství za sníženou cenu.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Zdroj: gearbest.com

Exit mobile version