Dotekomanie.cz

Samsung W2019 nabídne špičkový design a cenu startující na 55 000 Kč

S příchodem smartphonů se vytratily z trhu mobily spadající do kategorie „véček“, ale naštěstí zde je stále jeden výrobce, který produkuje tento typ. Je jím Samsung. A právě jihokorejský výrobce v prosinci loňského roku představil telefon W2018 s poměrně proměnlivou cenou, která se později vyšplhala až na Galaxy S9 a Galaxy S9+. 

Široké veřejnosti bylo přislíbeno, že se od tohoto technologického giganta budeme nového „véčka“ dočkávat každý rok – a jak Samsung slíbil, tak také splnil. V letošním roce se totiž dočkáme nového modelu s kódovým označením Project Lykan.

Samsung W2019 nabídne špičkový design a funkce

Hlavní předností nadcházející generace bude především duální fotoaparát, design s dvěma displeji a T9 klávesnice. Nový telefon by měl být mezi širokou veřejností znám jako SM-W2019 – tedy tak, jako současná verze. 

Model W2019 údajně nabídne tlačítko Bixby, které by se mělo nacházet na levé straně horního otočného panelu, zatímco tlačítka pro ovládání hlasitosti a zapnutí/vypnutí displeje zaujmou pravou stranu. Novinka dle fotografií vychází ze současného Note 9, což jednoznačně potvrzuje umístění a design duálního fotoaparátu. 

V tomto případě, tedy v modelu W2019, by se měl nacházet stejný fotoaparát jako v Note 9. Vzhledem k tomu, že telefon bude nejprve k dispozici na čínském trhu, nebude vybaven procesorem Exynos 9810, nýbrž Snapdragonem 845.

Osobně se velmi těším na luxusní variantu v podobě Rose Gold, která by spekulací měla být excelentní. K dispozici by novinka měla být za 2500 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 55 000 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar.

Zdroje: gsmarena.com, hub.91mobiles.com

Exit mobile version