Dotekomanie.cz

Profesionální dron DJI Mavic Pro nyní za parádní cenu! [sponzorovaný článek]

Internetový obchod TomTop si připravil mimořádnou slevovou akci. Tentokrát nejde o žádné náramky, hodinky nebo sluchátka. Akce se týká rovnou dronů, a to konkrétně prvotřídních DJI Mavic Pro Foldable. Jde o poměrně drahé zboží, a o to více potěší sleva, kterou nám TomTop poskytl.

DJI Mavic Pro za skvělou cenu!

K dispozici je jedna varianta, a to DJI Mavic Pro. Již zmíněný kousek je běžně oceněn na 54 551 Kč, s naší slevou jej však lze zakoupit jen za 27 025 Kč! Jedná se o slevu v podobě 51 %, tedy o 27 526 Kč, což je opravdu výhodné. Pokud máte o DJI Mavic Pro zájem, můžete jej zakoupit zde.

Tento elegantní dron přivedla společnost DJI na trh nedávno. Oproti jiným modelům je mnohem tišší a má také zvýšenou výdrž baterie. Celkově se podle společnosti DJI jedná o jejich doposud nejdokonalejší dron. Mavic Pro Foldable nabízí výdrž baterie až na dobu 30 minut, má v sobě zabudovaný systém pro čtení terénu v rozsahu od 0,7 až do 15 metrů a precizně tak detekuje překážky až do 30 metrů. S dronem navíc můžete uletět zhruba 13 km, a to na jedno nabití.

Originální DJI Mavic Pro na českých e-shopech seženete zhruba od 40 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 27 025 Kč. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Abyste se vyhnuli celním poplatkům a DPH, zaškrtněte při platbě Priority Line. Kupujte ZDE.

Exit mobile version