Dotekomanie.cz

OPPO představilo technologii Hyper Boost zrychlující chod smartphonů

Společnost OPPO Mobile uvedla OPPO Hyper Boost. Nejedná se o nic jiného než o systémový posilovač výkonu. Hyper Boost byl vyvíjen velmi intenzivně v průběhu celého tohoto roku a slibuje razantní zlepšení spotřeby a výkonu. 

Hyper Boost funguje tak, že umožňuje v reálném čase tzv. „obousměrné dialogy“ mezi aplikacemi a systémovými prostředky. Po rozpoznávání různých scénářů a chování uživatelů z různých aplikací Hyper Boost komplexně optimalizuje přidělování zdrojů, a to v rámci celého systému podle konkrétních potřeb. 

Jinými slovy to znamená, že pomáhá zajistit lepší využití všech hardwarových prostředků, rychlejší odezvu aplikací a her a hladší provoz celého systému. Hyper Boost se celkově skládá ze tří částí – systém, hra a aplikace. 

Hyper Boost a systémová část

Hyper Boost poskytuje optimalizaci na úrovni systému v platformách Qualcomm a MediaTek. Systémová část poskytuje více než 50 řešení pro optimalizaci využívání základních hardwarových zdrojů s dvaceti verzemi softwarových scénářů a dvacetinásobným chováním softwaru. To pak zajišťuje hladký a stabilní zážitek téměř za každé okolnosti. Díky této optimalizaci se některé aplikace dokonce načítají rychleji o 31,91 %. 

Hyper Boost a herní část

Tento herní engine poskytuje optimalizaci pro 11 nejoblíbenějších mobilních her na trhu, jako například Honor of Kings a PUBG. Technologie polymorfní akcelerace sítě může inteligentně distribuovat provoz mezi mobilními kanály a datovými Wi-Fi sítěmi. Tato optimalizace snižuje celkovou latenci sítě tím, že nabízí hráčům příjemnější a hladší herní zážitek. 

Hyper Boost a aplikační část

Aplikace na této platformě včetně WeChat, Mobile Taobao a Mobile QQ patří k prvním aplikacím, které Hyper Boost optimalizuje. Optimalizace poskytuje opravdu dramatické zrychlení, a to v podobě 39 běžných scénářích použití. Díky úzké spolupráci s různými partnery OPPO dokázalo zkombinovat optimalizační stroje se zařízeními, čipovými platformami a aplikacemi. 

Hyper Boost poskytuje typ optimalizace, která slibuje plně zvýšenou uživatelskou zkušenost pro smartphony s operačním systémem Android. Série R17 bude plně vybavena funkcí OPPO Hyper Boost a další modely budou k dispozici později.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version