Dotekomanie.cz

OnePlus 6T oficiálně, cena začíná na 549 eurech

OnePlus 6T

Společnost OnePlus dnes v New Yorku představila svůj nový top model – OnePlus 6T. Původní datum představení se kvůli souběžné akci Applu přesunulo z 30. na 29. října. Nový telefon je aktualizovanou verzí modelu OnePlus 6, který přišel na trh ani ne před půl rokem.

OnePlus 6T

OnePlus 6T se designem téměř shoduje se svým předchůdcem, odlišný je jen tvar výřezu na displeji a na zádech chybí čtečka otisků prstů. Ta se přesunula dopředu pod displej a stala se největším pokrokem oproti předchůdci. Dle výrobce disponuje OnePlus 6T nejrychlejší čtečkou v displeji na trhu a odemknutí trvá pouhých 0,34 sekund.

Kromě čtečky v displeji došlo i na zvětšení baterie, která nyní disponuje kapacitou 3700 mAh. Stále je k dispozici extrémně rychlé nabíjení.

Z hlediska designu i funkčnosti musíme zmínit ještě absenci konektoru na sluchátka. Ačkoliv zrovna OnePlus si na uváděncích akcích nových telefonů zpravidla neodpustilo rýpnutí do konkurentů, zařadilo se nyní po jejich bok.

Výrobce kladl důraz i na vylepšení fotoaparátu, zejména na kvalitu snímků za zhoršených světelných podmínek. Uživatelé OnePlus 6 si na tento aspekt fotografií poměrně často stěžovali, proto se výrobce především na toto zaměřil a OnePlus 6T by mělo podávat výrazně lepší výkony.

Byl přidán režim „Nightscape“, který slouží speciálně pro noční fotografie, přičemž zachycení fotografie v tomto režimu zabere pouhé 2 sekundy.

Cena a dostupnost

OnePlus 6T půjde do prodeje příští úterý, 6. listopadu v 10:00. K dispozici budou opět dvě barevné varianty – Mirror Black a Midnight Black, stejně tak si zákazníci mohou vybrat z více paměťových variant.

Specifikace OnePlus 6T

Zdroj: tisková zpráva

Exit mobile version