Dotekomanie.cz

LG připravuje hodinky Watch W7 s Wear OS

Nová zařízení s největší pravděpodobností přinese očekávaná tisková konference pro celosvětová média, která má oficiálně proběhnout již během tohoto týdne. Společnost LG poprvé ukáže model V40 ThinQ a zároveň k nim přidá chytré hodinky s názvem Watch W7. Nicméně původní spekulace mu přisuzovaly název Watch Timepiece nebo Watch Libre. Jihokorejský výrobce vsadí na úzké spojení s oblíbenou platformou od Googlu.

V jednoduchosti je krása

Jestliže uniklé fotografie z původních spekulací budou nakonec skutečné, tak hodinky získají odolné pouzdro vyrobené z nerezu s nijak výraznými křivkami. Přední část zabere 1,2palcový displej s rozlišením 360 x 360 pixelů. Každopádně nasazení procesoru Snapdragon Wear 2100 by bylo mírným přešlapem v době, kdy firma Qualcomm nedávno zahájila produkci čipsetu Snapdragon Wear 3100.

Seznam specifikací zahrnoval 768MB paměť RAM, 4GB interní úložiště, baterii o velikosti 240 mAh, platformu Wear OS či voděodolnost. Předchozí informace nepočítaly ani s modulem pro GPS, NFC a snímačem tepové frekvence. Ovšem to se ještě všechno může do představení změnit. Nakonec velký otazník také visí nad hybridními funkcemi, které mají kombinovat to nejlepší z analogových a digitálních hodinek.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version