Dotekomanie.cz

Goodoffer24: Získejte nyní Microsoft Office 2019 za levno! [Sponzorovaný článek]

Před nedávnem jsme se dočkali nové verze balíčku Microsoft Office, tentokrát s letopočtem 2019. A jelikož si takovou novinku nemůžete nechat ujít, máme pro vás speciální nabídku od internetového obchodu Goodoffer24. A čím že je nová řada produktů Office tak zajímavá? Tak přesně to se dozvíte níže.

Ikony

Nyní si v sadě Office 2019 můžete dopřát přidávání ikon do všech svých dokumentů, sešitů, emailů nebo prezentací. Na výběr máte mezi klasickými ikonami a SVG soubory. Můžete je také upravovat bez ztráty kvality obrazu!

Zabudovaný překladač

Pokud si budete potřebovat něco přeložit do jiného jazyka, nyní tak můžete učinit přímo v sadě programů Office. Tuto funkci nyní podporuje Word, Excel, OneNote a PowerPoint. Pokud chcete, můžete si překladač doinstalovat i do Outlooku v obchodu Office.

Sdílené soubory

Položka Sdílené (Mac a iOS) nebo Sdílené se mnou (Android, Windows Mobile nebo Windows Desktop) vám umožňuje vidět soubory, které s vámi sdílejí ostatní. Jakmile budete pozváni do sdíleného souboru, uvidíte ho právě v položce Sdílené se mnou. Navíc, více otevírané a relevantní dokumenty se budou zobrazovat na vrchu vašich sdílených souborů.

Kreslení a psaní

Pokud využíváte dotykový displej, tablet s perem, nebo chcete jen myší kreslit v programech Office, nyní můžete. Nová verze balíčku Office vám umožní v programech jako Word nebo PowerPoint kreslit přímo v dokumentu.

Jednoduché řešení kompatibility

Před odesláním emailu nebo sdílením dokumentu programy balíčku Office nyní nabízí funkci kontroly přístupnosti/kompatibility. Můžete si tak ověřit, že uživatelé, kterým své soubory posíláte/sdílíte, budou moci vždy dokumenty otevřít a pracovat s nimi.

Chtěli byste si nový Microsoft Office 2019 pořídit? Nyní máte možnost učinit tak, a neutratit přehnané peníze za licenci! Webový portál Goodoffer24 nyní nabízí tento balíček za pouhých 55,27 dolarů (kolem 1 260 korun), pokud využijete náš speciální kupón Go24dtk15.

A nakonec, aby toho nebylo málo, máme pro vás skvělé nabídky i na jiné produkty. Patří mezi ně například Windows 10 Pro, který si nyní můžete pořídit za velmi nízkou cenu, a to pouhých 11,90 dolarů (kolem 270 korun), nebo třeba také Microsoft Office 2016 Pro, který můžete mít také za levno, a to za pouhých 26,94 dolarů (kolem 600 korun). Pokud byste ovšem chtěli obojí, můžete si tyto dva produkty koupit rovnou v balíčku za lepší cenu než samostatně koupené, a to za pouhých 33,18 dolarů (kolem 740 korun). Všechny tyto produkty můžete mít za takto výhodnou cenu, pokud využijete náš již dříve zmíněný kupón Go24dtk15.

Exit mobile version