Dotekomanie.cz

Garmin Instinct jsou nové robustní chytré hodinky

Chytré hodinky jsou nejen populární kvůli svým možnostem, ale také jsou z velké části považovány za módní doplňky. Jistě, často nabízí různé funkce pro sledování zdraví a kondice, ale mnoho z nich bylo navrženo tak, abyste je mohli používat pro každodenní nošení – v kanceláři nebo při procházce s přáteli. 

Zároveň také chápeme, že se najdou tací, kteří by rádi používali chytré hodinky s nejrůznějšími funkcemi ve velmi odolném těle. A jedny takové hodinky právě společnost Garmin představila. Pojďme se tedy na ně společně podívat.

Garmin Instinct pro lidi vyhledávající adrenalin

Jedná se o zcela nový koncept chytrých hodinek, který kdy Garmin představil. Zařízení bylo navrženo tak, aby bylo co nejodolnější, což je zřejmé z fotografií níže. Nový model se zaměřuje hlavně na uživatele, kteří rádi využívají funkce pro venkovní aktivity (běhání, posilování a tak dále), neboť nabízí družicovou podporu GPS, GLONASS a Galileo. 

K dispozici je mimo jiné také vestavěný 3osový kompas, barometrický výškoměr či snímač tepové frekvence. Opravdové nadšence po adrenalinu pak potěší odolnost proti vysokým/nízkým teplotám, nárazům a vodě – a to díky certifikaci MIL-STD 810G. 

Chytré hodinky dokonce na jedno nabití vydrží až 14 dní, a to v režimu Smartwatch. To znamená, že abyste takové výdrže dosáhli, musíte přestat používat veškeré funkce a k zařízení se chovat jako ke klasickým hodinkám. 

Nový produkt značky Garmin je v prodeji na oficiálních stránkách výrobce. Cena Garmin Instinct byla stanovena na 300 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 6 600 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar. Vybrat si navíc můžete ze tří barevných provedení – černé, bílé a červené.

Zdroj: ubergizmo.com

Exit mobile version