Dotekomanie.cz

Chytrý vysavač za akční cenu na e-shopu Cafago.com [Sponzorovaný článek]

Nebaví vás luxovat a chytré vysavače, které se u nás prodávají, jsou na váš příliš drahé? Tak pro vás nyní máme zajímavou nabídku díky spolupráci s e-shopem Cafago.com, díky čemuž si můžete pořídit chytrý vysavač již za 20,81 eur. Dopravné je samozřejmě do České republiky zadarmo, jen si počkáte 15-25 pracovních dní.

Co to umí?

Jelikož se jedná o vysavač, tak samozřejmě nejdůležitější funkcí je vysávání. Ale jelikož se jedná o vysavač chytrý, tak při vysávání nemusíte být přítomni, zařízení vše zvládne samo. Stačí jej například před odchodem do zaměstnání zapnout a dávat jej nabíjet po každém vysávání. Pro spuštění vysavače vám stačí jen stisknout tlačítko a vysavač již začne vysávat. Po vysávání stačí jen vysypat nádobku na odpad a dát jej na nabíječku.

V zařízení se nachází baterie, která umožní vysávání po dobu 1,5 hodiny, poté jej dle výrobce stačí dát na 2-3 hodiny nabíjet a můžete jej znovu spustit. Velmi podstatné je u vysavačů tohoto typu, jak jsou vysoké, aby se dostaly například pod gauč. Tento vysavač je vysoký 7 centimetrů, takže by se měl dostat téměř všude. Co se týče váhy vysavače, tak ta činí 584 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si jej můžete zakoupit v bílé nebo černé variantě na e-shopu Cafago.com za zvýhodněnou cenu 20,81 euro (540 korun). Stačí navštívit e-shop a při koupi zadat slevový kupón: L22725H. neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Exit mobile version