Dotekomanie.cz

Zeblaze Thor 4 jen nyní za velmi nízký cenu! [sponzorovaný článek]

Chytré hodinky Zeblaze THOR 4 4G jsou vzorným příkladem toho, že chytré hodinky nemusí nutně stát spousty tisíc. Díky našemu partnerovi TomTop můžete model THOR 4 4G mít již za krásných 112 eur, což je v přepočtu necelých 2 954 korun českých, a to díky 61 % slevě.Pojďme si hodinky blíže představit.

Zeblaze THOR 4: elegantní hodinky se slevou 61 %

Jak již název napovídá, přes hodinky lze opravdu volat, jelikož podporují SIM karty typu Nano. Dominantou hodinek je 1,39″ displej, který podporuje až 150 různých vzhledů ciferníku. Samozřejmostí pak je i ochranné sklíčko. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 3. generace. Super AMOLED s rozlišením 400×400 zajišťuje při této velikosti displeje opravdu jemný obraz. Dotykový displej pod sebou skrývá čtyřjádrový procesor z dílny Mediateku. Ten pracuje na frekvenci 1,1 GHz po boku 1 GB operační paměti.

Výrobce Zeblaze do svých hodinek zabudoval modul GPS. Není tedy sebemenším problémem na zařízení spustit navigaci.  Model THOR 4 4G v sobě ukrývá interní uživatelskou paměť o velikosti 16 GB. Mimo hudební přehrávač, pro který má úložiště využití, zde naleznete i 5Mpx fotoaparát. 580mAh baterie pak zajišťuje opravdu dlouhou výdrž, 48 hodin na jedno nabití.

Zařízení samo pracuje na Androidu 7.0, nesmí však chybět možnost připojení k telefonu pomocí bluetooth. Zařízení, která běží na systému starším než iOS 9.0 nebo Android 5.0 k hodinkám bohužel nepřipojíte. Tyto zmíněné funkce nejsou jediné, co hodinky zvládnou. Model THOR 4 4G obsahuje zobrazování zpráv, senzor srdečního tepu, pedometr, internetový prohlížeč a další standardní funkce. Nechybí ani funkce proti krádeži vašeho telefonu.

Hodinky z portálu TomTop získáte s 61 % slevou zde na tomto odkazu. Za cenu 2 954 korun máte hodinky, které nabízí stejné funkce, jako násobně dražší modely. Zeblaze THOR 4 4G za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka.

Exit mobile version