Dotekomanie.cz

Razer Phone 2 na renderu ještě před premiérou [aktualizováno]

Aktualizováno 28. 9.

Druhý smartphone od společnosti Razer se představí již 10. října. Dle posledních náznaků nemusíme očekávat razantní změny v hardwaru nebo designu. Důkazem je render, který zveřejnil Evan Blass (@evleaks).Jak je vidět na porovnání níže, Razer Phone 2 (první obrázek) nabídne jen upravená záda, přičemž přední strana si zachovává dost prostoru pro reproduktory.

Razer Phone 2 vs. Razer Phone

Původní článek 17. 9.

Společnost Razer začala rozesílat oficiální pozvánky na svou konferenci, jež se bude konat 10. října tohoto roku v Hollywoodu. Je více než pravděpodobné, že dojde k představení druhé generaci Razer Phone 2. 

Pozvánka vypadá na první pohled velmi zajímavě a elegantně. Jedná se o zelený obdélníkový obrys druhého telefonu společnosti Razer. A právě tato pozvánka potvrdila datum představení. Velmi důležitá konference bude zahájena již 10. října v 18:30 lokálního času (3:30 našeho času). To ale není vše, čeho se v říjnu dočkáme. 

Pokud chce Razer udržet krok, musí s telefonem přijít co nejdříve. V říjnu dojde totiž k představení také LG V40 ThinQ (3. října), Huawei Mate 20 (16. října) a Pixel 3 (9. října). K dispozici máme také hardwarové specifikace, pojďme si tedy telefon podrobně představit. 

Razer Phone 2 nebude žádné ořezvátko

Razer Phone 2 dle aplikace AnTuTu nabídne vnitřní úložiště o kapacitě 512 GB, což je znatelné navýšení, neboť aktuální generace nabízí pouhých 64 GB. Srdcem celého telefonu pak bude procesor Snapdragon 845, který je v současné době absolutní jedničkou na trhu – pokud nebudeme počítat nově představený A12 v iPhonu Xs. 

O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 8 GB. K dispozici mimo jiné bude operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo. Očekává se, že telefon nabídne stejný displej, jako současná generace, tedy QHD Sharp IGZO o frekvenci obnovení až 120 Hz a podporu pro Qualcomm Q-Sync.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, androidauthority.com

Exit mobile version