Dotekomanie.cz

Tip na krásné tapety: aplikace Resplash

Resplash

Pokud často hledáte nové tapety pro své telefony, tak zkuste využít jednoduchou aplikaci Resplash s minimalistickým designem a uživatelsky přívětivým provedením.

Více než 100 000 tapet

Aplikace Resplash, která je dostupná jen pro zařízení s Androidem, nabízí přes 100 000 obrázků a fotografií, které jsou zcela volně k dispozici. Jsou rovnou uzpůsobené, aby mohly být použity jako tapety na mobilních zařízeních, bez nutnosti jakýchkoliv dalších úprav.

Aplikace je laděná zcela minimalisticky. Po otevření se ukáží tři možné zdroje fotografií, buď nejnovější snímky, vybrané snímky a kolekce. Uživatel též nad horní lištou může zvolit i hledání obrázků či řazení od nejnovějších, nejstarších či nejpopulárnějších. Uživatel si též může vytvořit vlastní účet a nahrát vlastní fotografie, které jsou následně zkontrolovány a přijaty, případně zamítnuty k publikování. Bohužel nahrávání obrázků není možné přes aplikaci, ale uživatel je přesměrován do prohlížeče.

Aplikace je zcela zdarma ke stažení a její ovládání je též zcela jednoduché. Když si vyberete obrázek, který se vám líbí, stačí kliknout na černé kolečko vpravo dole a vyjede vám nabídka s možností nastavení obrázku jako tapety. Následně stačí potvrdit a je vše hotovo.

Exit mobile version