Dotekomanie.cz

Teclast má nový tablet s 2,5K displejem [sponzorovaný článek]

Teclast T20

Teclast představil tablet s rozlišením displeje úžasných 2,5K. Tablet stojí pouhých 4 580 Kč a akce potrvá v obchodě Gearbest jen do 23. září. Pospěšte tedy, ať vám tento krásný Teclast T20 s krásným displejem a úžasným výkonem neuteče, když je za tak nízkou cenu.

Levnější již nebude

Teclast T20 disponuje procesorem od MediaTeku s názvem Helio X27 a má celkem deset jader, což není vůbec obvyklé. Procesor je taktován na 2,6 GHz. Díky přítomnosti slotu na SIM se můžete připojit na internet a dokonce i volat. Tablety s možností volání prakticky nejsou běžnou součástí trhu. Díky Teclast T20 si můžete klidně vyzkoušet bizarní volání s 10,1″ tabletem u ucha. Displej je navíc od kvalitního dodavatele společnosti Sharp a má rozlišení 2560 na 1600 pixelů, tedy dle výrobce 2,5K rozlišení.

Tablet Teclast T20 disponuje 4 GB operační paměti a 64 GB interního úložiště. Má velikou baterii s kapacitou 8 100 mAh a je nabíjen pomocí USB-C portu a má rychlonabíjení. Samozřejmostí je odemykání pomocí prstu. Přední i zadní kamera má dokonce 13 MPx. Tělo je kovové a velice tenké, takže zařízení je luxusní nejen po stránce výbavy, ale i použitého materiálu. Samozřejmostí je i přítomnost duální Wi-Fi 2,4 a 5 GHz. Povrch tabletu má dokonce oleofobní povrch, na kterém nepůjdou tolik vidět mastné šmouhy od prstů.

Cena tabletu Teclast T20 je nyní jen 210 dolarů, v přepočtu tedy 4 580 Kč a cena se již na obchodě Gearbest nesníží. Akce trvá jen do 23. září včetně.

Zdroj: gearbest.com

Exit mobile version