Dotekomanie.cz

Společnost Panasonic představila nová sportovní sluchátka

 

 

Během, ale i po konferenci IFA v Berlíně výrobci představují nejen nové mobilní telefony, ale také různé příslušenství, jako jsou hodinky, náramky nebo i sluchátka. Stejně tomu je i u společnosti Panasonic, která představila nová sportovní sluchátka, která nesou označení RP-HS35M.

Specifikace sluchátek

Velmi často se nyní výrobci uchylují k představování bezdrátových sluchátek, ale na trhu se stále najde mnoho uživatelů, kterým vadí nabíjení sluchátek, a proto preferují klasická kabelová. Proto výrobce představil nová drátová sluchátka.

Jak jsem již zmiňoval, jedná se o sportovní sluchátka. Díky čemuž je důraz kladen především na uchycení v uších. Společnost Panasonic využívá své nové technologie 3D-Flex. Tato technologie kombinuje silikonové špunty a obroučky kolem uší, díky kterým by špunty neměly vypadávat. Samozřejmě kvalitu uchycení by potvrdila, až recenze zařízení, ale dle fotografií by mohly opravdu uších držet.

Mezi další podstatné parametry u sportovních sluchátek patří odolnost vůči potu a vodě. A ani na tento fat výrobce nezapomněl a svá sluchátka k tomu přizpůsobil. Konkrétně se jedná o certifikaci odolnosti IPX2, při které by sluchátkům neměl vadit déšť.

Po stránce technických parametrů generují zvuk v rozsahu 10 Hz – 25 kHz. Tato čísla by měla vypovídat o výrazných basech a celkově kvalitní reprodukci zvuku. Právě reprodukci zajišťují reproduktory o průměru 14,5 milimetru. Dále uživatele potěší zabudovaný mikrofon v kabelu sluchátek, takže můžete bez problému se sluchátky i telefonovat. Co se týče konektoru, tak sluchátka byla vybavena klasickým 3,5 mm Jackem.

K dostání by měla být již nyní u autorizovaných prodejců, a to ve čtyřech barevných variacích. Koncová cena doporučená společností Panasonic je 499 korun.

Zdroj: Tisková zpráva 

Exit mobile version