Dotekomanie.cz

První dojmy z LG G7 One a G7 Fit

Na veletrhu IFA jsme se podívali na dvě novinky od LG, konkrétně modely G7 One a G7 Fit. Zajímavější je pak zejména první z nich, disponuje totiž v rámci programu Android One čistým systémem bez nadstavby, kterou výrobce u svých modelů tradičně nabízí.

Oba poté spadají spíše do střední třídy a mohou za to především starší procesory, jimiž jsou vybaveny. G7 One disponuje Snapdragonem 835, tedy loňskou verzí, což ještě není tak špatné. Hůře je na tom G7 Fit, které překvapivě nabízí dva roky starý Snapdragon 821, a to je v dnešní době ne příliš šťastné rozhodnutí.

LG G7 One zaujme svým designem, má záda ze skla, které je upraveno podobným způsobem, jako záda OnePlus 6. Sklo je tedy matné a na první pohled vzdáleně připomíná leštěný kov. Bohužel zde nemáme duální fotoaparát se širokoúhlou optikou, jak bývá u LG zvykem. Na přední straně pak máme poměrně velký 6.1palcový displej, který je v horní části ukrojen výřezem pro přední kamerku a senzory.

U obou telefonů však můžeme pochválit stále poměrně aktuální Android 8.1 Oreo a velmi pravděpodobně lze u obou očekávat i Android 9 Pie. Stejně tak nás potěšilo, že jsme u obou modelů nalezli nové USB-C. Více informací nabízíme ve videu v prvním pohledu.

Exit mobile version