Dotekomanie.cz

Google Pixelbook – údajně unikla jeho finální podoba

Již nějaký ten pátek očekáváme, že během příštího měsíce společnost Google představí své další zařízení s operačním systémem Chrome OS. Dle všeho by zařízení mělo nést název Nocturne a bude představeno společně s modely Pixel 3 a Pixel 3 XL. Pokud vás zajímá, jak nový notebook od Googlu vypadá, v článku níže naleznete přesnou podobu. 

Google Pixelbook nabídne nové konektory a čtečku otisků prstů

Jestliže jsou veškeré informace pravdivé, Google se tentokrát bude soustředit na konvertibilní zařízení, tedy na tablet s klávesnicí. Novinka by měla mít velmi tenkou konstrukci se zaoblenými rohy. Skvělou zprávou je, že i Google přechází na nový typ konektoru, USB-C se v tomto případě bude nacházet na levé straně. 

K dispozici ale nebude pouze jeden konektor. Tablet s operačním systémem Chrome OS nabídne totiž hned dva konektory USB-C, bohužel z fotografie druhý konektor není vidět. Co se klávesnice týká, jedná se o klasickou klávesnici, kterou můžete znát z jiných konkurenčních produktů. Dle fotografie je zřejmé, že samotná tlačítka nabídnou dostatečné rozestupy. Ve výbavě by měla být také čtečka otisků prstů. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version