Dotekomanie.cz

Fitness náramek D6 za exkluzivní cenu 220 korun na e-shopu GearBest.com [Sponzorovaný článek]

V dnešní době má skoro každý kromě chytrého mobilního telefonu ještě nějaké chytré příslušenství, ať jsou to hodinky nebo jen fitness náramky. Díky spolupráci s e-shopem GearBest.com vám nyní nabízíme fitness náramek s dotykovým displejem za pouhých 220 korun. Fitness náramek nese označení MPOW D6.

Specifikace fitness náramku 

Jak již z názvu vyplývá, tak největší předností tohoto náramku jsou fitness aktivity. Náramek snímá vaši aktivitu po celou dobu nošení, takže máte jasný přehled o počtu kroků, spálených kaloriích či aktuální tepové frekvenci. Pokud se však rozhodnete pro aktivitu, jako je běh či jízda na kole, tak náramek vše zaznamená a v aplikaci vám ukáže výsledky. Jelikož se fitness náramky dostávají do kontaktu s vodou, tak výrobce náramek opatřil certifikací IP67. Nemusíte se tedy bát například umývat si ruce s náramkem nebo si jít zaplavat.

Samozřejmě fitness aktivity nejsou jedinou předností náramku D6. Jelikož je náramek po celou dobu připojen k telefonu pomocí Bluetooth, tak můžete jednoduše najít svůj mobilní telefon, stačí na náramku párkrát kliknout. Komunikace funguje samozřejmě i obráceně, díky čemuž dostáváte notifikace z vašeho mobilního telefonu. Díky notifikacím ihned víte, kdo vám volá nebo píše SMS zprávu, jelikož vše uvidíte na displeji náramku.

Co se týče napájení fitness náramku, tak D6 disponuje baterií o kapacitě 90 mAh a dle výrobce by měl náramek vydržet až 15 dní. Pokud se však vybije, tak u sebe nemusíte nosit žádný napájecí kabel. Stačí když náramek vyndáte z pásku a zapojíte jej do USB partu, například v počítači.

Pokud vás tato nabídka zaujala, můžete si fitness náramek D6 pořídit za zvýhodněnou cenu 9,9 dolarů (220 korun). Stačí navštívit e-shop GearBest.com a náramek si objednat. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Exit mobile version