Dotekomanie.cz

Appfour přináší šest nových užitečných nástrojů pro Wear OS

Zdroj: Google

Jedním z nejproduktivnějších a nejznámějších vývojářů pro platformu Wear OS, nikoliv Android Wear, jsou Appfour. Mají za sebou již několik velmi populárních a používaných aplikací, které ocení nejeden majitel chytrých hodinek s operačním systémem Wear OS. 

Uživatelé si například oblíbili aplikaci WiFi Manager. Zapomenout nemůžeme ani na speciálně upravený přehrávač videí, PDF čtečku, či dokonce webový prohlížeč. Je toho ale samozřejmě mnohem a mnohem více. 

Appfour a jeho nové aplikace

Vývojářské studio Appfour nyní ale vydalo hned několik nových aplikací pro Wear OS. Jedná se přesněji o šest nových nástrojů založených především na GPS. Bavíme se zde o Altimeter, Compass, GPS Tracker, Speedometer, Stopwatch a Instruments. 

Každý z nástrojů může být nainstalován samostatně a fungovat jako samostatná aplikace. Veškeré nové aplikace mohou být také různě nastavovány, mimo to nabízejí i bonusové funkce. GPS Tracker a Speedometer mohou například zaznamenávat data nepřetržitě. 

Veškeré aplikace jsou zcela zdarma. K dispozici jsou ale mikrotransakce, díky kterým si můžete zakoupit / odemknout další funkce, jako je zobrazení mapy v nástroji GPS Tracker a Speedometer, grafy předchozích nahrávek u všech nástrojů a další funkce. Chcete-li si aplikace stáhnout, můžete tak učinit pomocí odkazů níže.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version