Dotekomanie.cz

T-Mobile uvedl nový tarif pro studenty – Student DATA

V dnešní době je již normální, že děti již nemají kredit, ale mnohdy plnohodnotný tarif. Důvod je asi jednoduchý, a to internetové připojení. Díky tomu, že právě studenti nebo mladí lidé spotřebují velké množství dat, tak se mobilní operátoři na tuto položku zaměřují. Stejně jako ostatní, tak i T-Mobile uvádí nový tarif pro studenty s větším obsahem dat. Nový tarif nese označení Student DATA.

Co tarif Student DATA nabídne?

Samozřejmě se u společnosti T-Mobile nejedná o první studentský tarif, ale nyní dochází ke změně především v datovém balíčku. Student DATA nabídne uživatelům 10 GB dat. Co se týče volání a zasílání SMS zpráv, tak zde je omezení na 100 minut volání a na 100 SMS zpráv do všech sítí.

Po vyčerpání tohoto balíčku se účtují normální ceny společnosti T-Mobile, což je u volání 3,5 koruny za minutu. Cena tohoto tarifu byla společností T-Mobile nastavena na 499 korun, což je stejná částka jako u společnosti Vodafone, kde však máte neomezené volání a SMS, takže se nejedná o žádný trhák.

Kdo má tarif pro studenty od společnosti T-Mobile, tak si mohl povšimnout, že podobná varianta zde již byla, jelikož k dostání je aktuálně tarif, který disponuje 6GB balíčkem dat a neomezeným posíláním SMS zpráv. Tento starý tarif stojí 449 korun. Takže u nového tarifu si připlatíte 50 korun a získáte 4 GB dat, ale přijdete o neomezené SMS, ty se vám sníží na 100 zpráv.

Tento nový tarif bude dostupný od 1.9.2018 a mohou si jej pořídit jak stávající zákazník, tak zcela noví. Podmínkou je však věk od 6 do 27 let. Operátor na rozdíl od společnosti Vodafone neověřuje ISIC kartu, ale pouze žádá doklad pro ověření věku klienta.

Zdroj: t-press.cz

Exit mobile version