Dotekomanie.cz

Samsung plánuje tablet Galaxy View 2

Tablet Galaxy View od společnosti Samsung patří mezi největší zařízení na trhu už po dobu necelých 3 let a s největší pravděpodobností to nezmění ani jeho připravovaný nástupce, o kterém v kuloárech začínají vyplouvat první informace. Jihokorejský výrobce by měl v současné době pracovat na modelu s názvem Galaxy View 2 s tím, že půjde o daleko kompaktnější a také praktičtější novinku než jeho současná generace.

Bez velkého očekávání

Přední část údajně zabere 17,5palcový displej s Full HD rozlišením. Pod něj se dostane zatím neznámý procesor Exynos z vlastních řad, k němuž připojí operační paměť RAM o velikosti pouze 3 GB. To je dvojnásobně méně než nabízí například nejvyšší konfigurace modelu Galaxy Note9. Jestliže nakonec budou spekulace pravdivé, tak můžeme zapomenout i na dotykové pero nebo technologii DeX. Naopak premiéru si odbije USB typu C.

Konstrukce se dočká implementovaného krytu, který sice půjde složit do dvou poloh, ale již nezíská ani praktickou rukojeť pro snadný přenos. Operační systém Android ve verzi Oreo doplní o možnost práce s více dvěma okny najednou. Zařízení má prvně dorazit k americkému operátorovi AT&T a až následně mohou následovat další trhy. Cenovka či začátek prodeje není znám. Nicméně první generace se cenově pohybovala kolem 600 dolarů (tj. cca 13 296 Kč).

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version