Dotekomanie.cz

Powerbanky pro Apple zařízení od AppleKing nyní se slevovým kupónem! [sponzorovaný článek]

Potřebujete powerbanku pro iPhone, a nevíte kterou? Podívejte se na nabídku AppleKing.cz, kde najdete různé powerbanky pro iPhone, iPad i Watch.

Internetový obchod AppleKing.cz nabízí opravdu široké spektrum nejen powerbanek, ale i příslušenství pro všechna zařízení od Applu. Pro naše čtenáře vytvořil AppleKing.cz unikátní slevový kód „DKM10“, po jehož zadání získáte 10% slevu na celou objednávku.

AppleKing aneb obchod pro pravé jablíčkáře

Mobilní telefon má dnes každý a dá se říct, že kdo jej nemá, jako by nežil. Doba opravdu pokročila a telefony nám neslouží pouze jako prostředek k volání či psaní SMS, ale jsou zároveň zdrojem zábavy či pracovních záležitostí. Někdo poslouchá hudbu, jiný hraje hry nebo surfuje na internetu …každý to zná. Pokud je ale telefon v provozu celodenně, nemůže se současnou kapacitou baterie vydržet příliš dlouho(obvykle den, někdy i méně). V momentě, kdy je baterie iPhonu slabá, hodí se mít po ruce powerbanku, která telefon dobije.

V následujícím článku se podíváme na jednotlivé druhy powerbanek (už to není jenom o jakési placaté krabičce s kabelem), a to od českého e-shopu Appleking.cz. Obchod se zabývá prodejem příslušenství určeného čistě pro zařízení Apple, tedy pro iPhone, iPad, Watch i další. V nabídce najdete příslušenství od známých výrobců, a vybrané kousky si nechává AppleKing vyrábět přímo na zakázku.

V nabídce naleznete jak mini powerbanky, co se vejdou do kapsy, tak modely s vyšší kapacitou (až 30 000mAh), které zpravidla mívají 2 a více konektorů pro nabíjení dvou zařízení najednou. Mimo to si na své přijdou příznivci čistého a jednoduchého designu i milovníci opravdu netradičních provedení. Nejvíce však musím vyzdvihnout nabíjecí pouzdra na iPhony, kterých má e-shop AppleKing v nabídce celou řadu, mj. i na plusové verze (iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus a 8 Plus), které u Applu nenajdete.

Co jsou powerbanky a k čemu slouží

Powerbanky jsou vytvořeny z jednoho jediného důvodu – pro nabíjení iPhonu, iPadu, Apple Watch i dalších přístrojů bez potřeby elektrické sítě. Základem je akumulátor nebo série akumulátorů, které lze opakovaně dobíjet. Vnější design potom rozhoduje o jejich velikosti a hmotnosti.

Není ovšem powerbanka jako powerbanka. Existuje jich velké množství v různém cenovém rozmezí, přičemž mají odlišné funkce, design i hmotnost. Ty nejlevnější zpravidla vystačí na jedno až dvě nabití telefonu – výměnou za kompaktní rozměry, díky nimž ani nebudete vědět, že ji máte u sebe. Sázkou na jistotu jsou powerbanky značky BASEUS nebo .hoco, přední výrobce příslušenství pro přístroje Apple.

Dražší powerbanky obvykle disponují kapacitou 10 000 – 30 000mAh, s čímž nabijete iPhone až 10x (záleží na modelu telefonu, resp. jeho baterii). Většina modelů potom nabízí i rychlonabíjení nebo bezdrátové nabíjení, a vybrané dokonce magnetickou plochu pro nabíjení Apple Watch. Pro ty, co menší výdrž telefonu trápí, je powerbanka jistou volbou a neměla by ve výbavě jednoznačně chybět.

Klasické powerbanky

Největší podíl v segmentu si ukrajují powerbanky klasické, které zpravidla nabízí jeden, dva nebo více výstupních portů + jeden napájecí. Slouží pro efektivní nabíjení iPhonu, iPadu i jiných telefonů a tabletů. Nabíjení samotné powerbanky probíhá standardně z elektrické sítě, případně pomocí USB rozhraní přes port ve vašem počítači.

Výjimkou nejsou powerbanky s 10 000 mAh ani 20 000 mAh, které spolehlivě vystačí i na delší cesty. Cenově jsou přitom velmi dostupné už od 500 Kč – průběžně potom cena stoupá lehce nad tisícovku, kde najdete powerbanky s mnohem větší kapacitou. Dva porty jsou na AppleKing.cz standardem u většiny (i menších) powerbanek, a vybrané nabízí i odolnější provedení.

Powerbanky s bezdrátovým nabíjením

O něco vymazlenější funkce nabízí powerbanky s bezdrátovým nabíjením, které vám umožní nabít iPhone X, iPhone 8 Plus nebo 8 bez kabelu (případně i starší modely s připojeným přijímačem). Podporováno je také rychlonabíjení, a všechny funkce se promítají do její ceny. Největší výhodou je, že s sebou tak nemusíte nosit kabel, a telefon stačí na powerbanku položit třeba při návštěvě kavárny.

Nabíjecí pouzdra pro vaše iPhony

A teď k té největší vychytávce, kterou jsem zmínil už na začátku – na AppleKing.cz najdete rovněž nabíjecí pouzdra pro iPhone, což znamená, že je poweebanka zabudovaná přímo v krytu. Nosíte ji tak stále u sebe, a začne-li vašemu mobilu docházet energie, jednoduše nabíjecí pouzdro aktivujete (během nabíjení můžete telefon bez problémů používat).

V nabídce jsou originální kousky přímo od Applu, který je vyrábí pouze na neplusové verze; na AppleKingu jich ale najdete spoustu dalších, a to i pro větší modely jako je iPhone 6/6S Plus, 7 Plus nebo 8 Plus. Většina z nich přitom nese značku Baseus, známého výrobce příslušenství pro zařízení Applu. Svůj iPhone obohatíte s nabíjecím pouzdrem až o 4 000 mAh.

Velkou výhodu tvoří jejich cenová dostupnost a skvělé provedení (nejsou robustní ani zbytečně tlustá nebo těžká). Navíc s sebou tak nemusíte nosit externí powerbanku, a máte obojí pěkně pohromadě. Nabíjecí pouzdrosamozřejmě poskytuje iPhonu i protekci během pádů, takže spojíte příjemné s potřebným.

Powerbanky pro Apple wearables

Nabídka AppleKingu je vskutku široká, a tak najdete vedle externích nabíječek pro iPhnoe a iPad také powerbanky pro Apple Watch. Konkrétně se jedná o dva modely: První vypadá jako tlustší bezdrátová nabíječka kruhového tvaru, v níž je schován namotaný nabíjecí kabel, jehož magnetické zakončení leží ve středu horní strany. Dostupná je v černé nebo stříbrné barvě a nabízí kapacitu 2 600 mAh (ideální pro několikanásobné nabití Apple Watch).Druhý model je takovým hybridem. Vyšší cenu kompenzuje jak přítomnost klasické powerbanky s kapacitou 6 400mAh, tak i magnetická plocha pro bezdrátové nabití vašich hodinek, kdy není třeba připojovat klasický nabíjecí kabel.

Internetový obchod AppleKing.cz nabízí opravdu široké spektrum nejen powerbanek, ale i příslušenství pro všechna zařízení od Applu. Pro naše čtenáře vytvořil AppleKing.cz unikátní slevový kód „DKM10“, po jehož zadání získáte 10% slevu na celou objednávku.

Exit mobile version