Dotekomanie.cz

Na trhu jsou další chytré hodinky s Androidem, nesou název AllCall W2

palAllCall je poměrně málo známá čínská značka, která vyrábí chytré telefony a hodinky. V červenci představil nové hodinky AllCall W2, které v sobě mají Android 7.0 a zvládnou i telefonovat.

SIM karta i fotoaparát na zápěstí

AllCall W2 disponují obrazovkou o velikosti 1,39″ s rozlišením 400 x 400 pixelů, a zajišťují tak dostatek prostoru pro prsty. Hodinky jsou ovládané systémem Android 7.0, který je upravený tak, aby se vměstnal do zaobleného zařízení s malým displejem. Hodinky jsou dostatečně prostorné i na to, aby se do nich vešla nano SIM karta. O výkon se stará procesor MediaTek MT6580, který má čtyři jádra, je taktovaný na 1,3 GHz a zvládá připojení k 3G sítím. Hodinky mají úctyhodných 16 GB interní paměti a 2 GB operační paměti.

Hodinky mají na sobě dokonce malou kameru, která má rozlišení 2 MPx. Pořádnou fotografii s ní sice nevyfotíte, avšak pro případnou „špionážní“ fotografii může přijít vhod. AllCall W2 disponují Bluetooth technologií a zvládají se připojit k Wi-Fi i k mobilním sítím. Díky vložené SIM kartě můžete hodinky používat jako váš telefon, můžete tedy přes něj volat, psát SMS a připojit se na mobilní internet. Baterie nabízí kapacitu 460 mAh a dle výrobce můžete dosáhnou tří až čtyřdenní výdrže na jedno nabití.

Hodinky AllCall W2 též disponují certifikací IP68, jsou tedy odolné proti prachu a vodě. Nemusíte se tím pádem bát jít si s nimi zaplavat. Chytré hodinky jsou zasazeny v kovovém těle a jsou připevněny k plastovému pásku. Prodejní cena je mírně přes 3 200 Kč ze zahraničních obchodů, v českých obchodech k dostání nejsou.

Zdroj: allcall.hk

Exit mobile version